Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü 2021
Kurs Arama

DERSLER

Mevcut Öğrenci Sayısı 0
Ders Zamanı Hafta İçi, Sabah,
Başvuru Kontenjanı 100 / 21
Başlama Tarihi 04.10.2021
Bitiş Tarihi 03.01.2022
Toplam Süre 264 saat - Sertifikalı

Eğitim günleri Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe olarak planlanmıştır. Başlangıç ve Bitiş tarihleri grup düzenine göre değişiklik gösterebilir. Kursumuz İŞKUR kapsamında açılmaktadır. Gerekli şartlar ve detaylar için ilgili kurs merkezini arayabilirsiniz.

MESLEK ELEMANI TANIMI

Hijyen ve sanitasyon kurallarına ve tekniğine uygun olarak; Gaziantep mutfağında kullanılan hammaddeleri tanıyabilen, yemek yapımı için gerekli malzemeyi seçebilen, bunları muhafaza edebilen, Gaziantep Mutfağı yemeklerini yöresel lezzetini bozmadan hazır hale getiren meslek elemanıdır.

İSTİHDAM ALANLARI

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler, Yiyecek İçecek Hizmetleri sektöründe, Gaziantep mutfağı yemeklerini yapan tüm lokanta ve otellerde görev alabilirler.

Mevcut Öğrenci Sayısı 0
Ders Zamanı Hafta İçi, Öğle,
Başvuru Kontenjanı 100 / 11
Başlama Tarihi 04.10.2021
Bitiş Tarihi 03.01.2022
Toplam Süre 264 saat - Sertifikalı

Eğitim günleri Pazartesi - Salı - Çarşamba - Perşembe olarak planlanmıştır. Başlangıç ve Bitiş tarihleri grup düzenine göre değişiklik gösterebilir. Kursumuz İŞKUR kapsamında açılmaktadır. Gerekli şartlar ve detaylar için ilgili kurs merkezini arayabilirsiniz.

MESLEK ELEMANI TANIMI

Hijyen ve sanitasyon kurallarına ve tekniğine uygun olarak; Gaziantep mutfağında kullanılan hammaddeleri tanıyabilen, yemek yapımı için gerekli malzemeyi seçebilen, bunları muhafaza edebilen, Gaziantep Mutfağı yemeklerini yöresel lezzetini bozmadan hazır hale getiren meslek elemanıdır.

İSTİHDAM ALANLARI

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler, Yiyecek İçecek Hizmetleri sektöründe, Gaziantep mutfağı yemeklerini yapan tüm lokanta ve otellerde görev alabilirler.

 -->