Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü 2020
Kurs Arama

DERSLER

Ön Kayıtlı Öğrenci 20
Ders Zamanı Hafta İçi, Öğle,
Başvuru Kontenjanı Kontenjan Dolu
Başlama Tarihi 14.10.2019
Bitiş Tarihi 30.06.2020
Toplam Süre 264 saat - Sertifikalı
Gün Başlama Saati Bitiş Saati
Çarşamba 13:00 17:00
Pazartesi 13:00 17:00
Perşembe 13:00 17:00
Salı 13:00 17:00

MESLEK ELEMANI TANIMI

Hijyen ve sanitasyon kurallarına ve tekniğine uygun olarak; Gaziantep mutfağında kullanılan hammaddeleri tanıyabilen, yemek yapımı için gerekli malzemeyi seçebilen, bunları muhafaza edebilen, Gaziantep Mutfağı yemeklerini yöresel lezzetini bozmadan hazır hale getiren meslek elemanıdır.

İSTİHDAM ALANLARI

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler, Yiyecek İçecek Hizmetleri sektöründe, Gaziantep mutfağı yemeklerini yapan tüm lokanta ve otellerde görev alabilirler.

Ön Kayıtlı Öğrenci 20
Ders Zamanı Hafta İçi, Sabah,
Başvuru Kontenjanı Kontenjan Dolu
Başlama Tarihi 14.10.2019
Bitiş Tarihi 30.06.2020
Toplam Süre 264 saat - Sertifikalı
Gün Başlama Saati Bitiş Saati
Çarşamba 09:00 12:00
Pazartesi 09:00 12:00
Perşembe 09:00 12:00
Salı 09:00 12:00

MESLEK ELEMANI TANIMI

Hijyen ve sanitasyon kurallarına ve tekniğine uygun olarak; Gaziantep mutfağında kullanılan hammaddeleri tanıyabilen, yemek yapımı için gerekli malzemeyi seçebilen, bunları muhafaza edebilen, Gaziantep Mutfağı yemeklerini yöresel lezzetini bozmadan hazır hale getiren meslek elemanıdır.

İSTİHDAM ALANLARI

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler, Yiyecek İçecek Hizmetleri sektöründe, Gaziantep mutfağı yemeklerini yapan tüm lokanta ve otellerde görev alabilirler.

Ön Kayıtlı Öğrenci 19
Ders Zamanı Hafta İçi, Öğle,
Başvuru Kontenjanı Kontenjan Dolu
Başlama Tarihi 02.03.2020
Bitiş Tarihi 09.06.2020
Toplam Süre 264 saat - Sertifikalı
Gün Başlama Saati Bitiş Saati

MESLEK ELEMANI TANIMI

Hijyen ve sanitasyon kurallarına ve tekniğine uygun olarak; Gaziantep mutfağında kullanılan hammaddeleri tanıyabilen, yemek yapımı için gerekli malzemeyi seçebilen, bunları muhafaza edebilen, Gaziantep Mutfağı yemeklerini yöresel lezzetini bozmadan hazır hale getiren meslek elemanıdır.

İSTİHDAM ALANLARI

Mesleğin gerektirdiği yeterlikleri kazanan bireyler, Yiyecek İçecek Hizmetleri sektöründe, Gaziantep mutfağı yemeklerini yapan tüm lokanta ve otellerde görev alabilirler.

 -->