Keçiören Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü 2024

Yaprak Sarma Yarışması

Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) tarafından belediye bünyesinde hizmet veren Hanımlar Lokali’nde ödüllü Yaprak Sarma Yarışması düzenlendi. İki periyotta tamamlanan yarışmada iki kadın birinciliği elde etti. Birincilere KEÇMEK’te üretilen tablolardan hediye edildi. Yarışmanın sonunda birbirlerini tebrik eden yarışmacılar kendi elleriyle yaptıkları yaprak sarmaları aileleriyle paylaşmak üzere evlerini götürdüler.

KEÇMEK öğretmenlerimizin rehberliğinde düzenlenen Yaprak Sarma Yarışması kadınlarımız için sosyalleşme imkânı sağladı.

11.07.2023